[EL] Uitslag PSV - Hapoel Tel Aviv

PSV heeft vanavond in de Europa League-wedstrijd tegen Hapoel Tel Aviv niet de winst weten te pakken. De ploeg van trainer Fred Rutten stond met 1-3 achter, maar wist uiteindelijk nog terug te komen op een gelijkspel. Het is echter wel gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Europa League.

PSV was voor de rust duidelijk de betere ploeg, door een verdedigende fout wist Hapoel Tel Aviv echter de 0-1 te maken. Al snel maakte Wijnaldum de 1-1 en stond PSV weer op gelijke hoogte.

In de rust keek PSV alsnog tegen een 1-2 achterstand aan. Niet kort na de 1-2 was het zelfs 1-3 doordat Tamuz wist te scoren uit de rebound. In een hectische periode hierna scoorde Toivonen, kreeg Gordana van Hapoel rood en trok de scheidsrechter zijn besluit om PSV een penalty te geven in.

Uiteindelijk wist Strootman in de slotfase alsnog gelijk te maken met een fraai schot. PSV heeft zich met dit gelijkspel gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Europa League.