Man verkracht bloedeigen moeder

De politie van Shelby County, in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft afgelopen weekend een 37-jarige man uit Memphis opgepakt. De beste man heeft vorige maand zijn bloedeigen moeder op gruwelijke wijze verkracht.

De man vroeg vorige maand aan zijn moeder of zij naar zijn slaapkamer wilde komen om samen een lamp te vervangen. De zoon zou namelijk op een tafel staan en of zij de tafel wilde vasthouden. Uiteraard wilde de 57-jarige vrouw helpen en liep naar zijn kamer.

De zoon wilde echter iets heel anders in een heel ander gat draaien. Hij greep zijn moeder van achteren en verkrachtte haar. Hij is inmiddels in de boeien geslagen wegens zware verkrachting.

De altijd zo rustige buurt waar de familie woont is geschokt. Ook de politie zelf is onder de indruk. Een dergelijk geval hebben zij nog nooit meegemaakt. "Gebruikelijk tijdens incest is dat een volwassene een kind misbruikt", verklaart woordvoerster Anna Whalley van de politie van Shelby County. "Het is extreem zeldzaam dat de ene volwassene de andere misbruikt."