Vier karakterposters The Muppets onthuld

Vandaag zijn vier nieuwe karakterposters van The Muppets vrijgegeven. Op de vier posters zijn Kermit, Animal, Miss Piggy en een hele groep met Muppets.

Walter is de grootste Muppets-fan ter wereld en hij is met zijn beste vrienden Gary (Jason Segel) en Mary (Amy Adams) op vakantie in Los Angeles. Hier ontdekt hij het slechte plan van de rijke oliemagnaat Tex Richman (Chris Cooper) om het Muppet-theater te sluiten en er een olieplatform van te maken. Er is 10 miljoen dollar nodig om het theater uit de handen te redden van de oliebaron. Walter, Mary en Gary willen Kermit helpen om de Muppets weer bij elkaar te brengen.

De Muppets zijn ondertussen ieder een eigen leven gaan leiden. Fozzy treedt nu op bij het Reno Casino Tribute Band de Moopets, Miss Piggy is een plus-size fashion editor bij Vogue Paris, Animal is in een kliniek in Santa Barbara om zijn zelfbeheersing onder controle te krijgen en Gonzo is een zeer bekende loodgieter geworden. Iedereen moet bij elkaar worden gesleept om het geld bij elkaar te krijgen, voordat het theater definitief de deuren sluit.

In de film The Muppets zijn onder andere Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper, Emily Blunt, John Krasinski, Zach Galifianakis, Jack Black en Ricky Gervais te zien. Naar verwachting verschijnt de film op 12 februari 2012 in de Nederlandse bioscoopzalen.

The Muppets Kermit

The Muppets Animal

The Muppets Miss Piggy

The Muppets cast