Omaatje lacht potloodventer uit

Een 45-jarige grootmoeder heeft in het Engelse Dunstable een potloodventer flink op zijn pikkie getrapt. De vrouw sloeg de vieze man met haar handtas en vertelde hem dat zijn eenogige slang toch maar een heel klein slangetje was.

De vrouw liep onlangs naar de school van haar kleindochter om haar op te halen. Plotseling kwam daar ene Ryan Briggs uit de struiken die haar onaangenaam verraste.

"Hij was nog geen meter van me vandaan", vertelde de toffe oma in de rechtbank van Luton. "Ik kon zijn klokkenspel zien. Hij kwam naar me toe, het was heel erg schokkend. Ik vloekte tegen hem en zei: 'Wat de neukende hel denk je dat je aan het doen bent, jij ransaap!'"

"Als je niets hebt dat de moeite waard is om te laten zien, laat dan maar helemaal niets zien", sneerde ze naar Briggs. "Ik dacht hij zich wel zou aankleden als ik hem zou kleineren. Ik was woedend omdat mijn kleindochter in de buurt was en het had kunnen zien."

De 34-jarige man ontkent op 19 januari zijn jongeheer te hebben getoond aan het omaatje. De jury heeft hem gisteren echter toch schuldig verklaard. Op 18 oktober zal de rechter uitspraak doen in deze zaak.