Man houdt 6 seksslavinnen in kelder

De Chinese politie heeft een 34-jarige man uit Luoyang in de boeien geslagen. Li Hao had in twee jaar tijd een harem van zes seksslavinnen bij elkaar verzameld en hen verborgen in een zelfgegraven kelder. Dit terwijl hij gewoon is getrouwd en zelfs een kind heeft.

De voormalige spuitgast wist de afgelopen jaren zes jonge vrouwen, die werkzaam waren in nachtclubs, te verleiden en te ontvoeren. Eenmaal thuis sloot hij ze op in een kelder van 20 m², die hij zelf had gegraven vier meter onder een berging. De slachtoffers werden al die tijd gedwongen om seks met Li te hebben.

Twee van hen hebben het niet overleefd. Zij werden vermoord en begraven in de kelder.

Li is begin september tegen de lamp gelopen. De overmoedige Chinees had een van de vrouwen eropuit gestuurd om voor hem wat centen bij te verdienen als hoer. Zij liep echter direct naar de politie die als eerste een van de vier overgebleven vrouwen arresteerde. Zij was namelijk betrokken bij de moord op een van de vrouwen.

Li werd twee dagen later in de boeien geslagen toen hij de stad uit wilde vluchten. Op 6 september heeft de politie twee lichamen in de kelder van hem gevonden. Het gaat hier om de twee vrouwen die werden vermoord, zo berichtten Chinese media gisteren.