Charlie Sheen heeft rust gevonden

Het leven van Charlie Sheen is in rustiger vaarwater beland. De acteur had naar eigen zeggen 'geen idee' wat er in het voorjaar precies aan de hand was. Sheen werd toen ontslagen bij Two and a Half Men, waarna hij in de media sprak over bizarre zaken als 'winning' en 'tiger blood'.

"Ik zei iets, en dat trok wereldwijd de aandacht", vertelt Sheen in een interview met Matt Lauer van de Today Show, dat vrijdag wordt uitgezonden in de Verenigde Staten. "Toen kon ik het niet meer stoppen, ik moest ermee doorgaan." De acteur voelde zich naar eigen zeggen alsof hij 'van het ene in het andere kanon werd geschoten'. "Ik had geen idee wat er ging gebeuren."

Sheen, die in het verleden veel problemen had met drugs en alcohol, zegt alweer 'een tijdje' nuchter te zijn. Ook doet hij zijn best om zijn band met zijn kroost en ex-vrouwen Denise Richards en Brooke Mueller te versterken. Met beide vrouwen kreeg hij twee kinderen. "Ik zie mijn kinderen veel vaker. Ik stel prioriteiten en kijk vooruit. Dat is waar het leven om draait: de herinnering aan de glimlach van je kind."