Gordon vindt kritiek Zie Ze Vliegen onterecht

Gordon noemt de kritiek op de komedieserie Zie Ze Vliegen 'onterecht'. Carlo Boszhard vertaalde het Britse Come Fly With Me naar het Nederlands, maar niet iedereen was enthousiast. Gordon speelt zelf mee in de serie, waarvan de eerste aflevering zaterdag te zien was.

"Die kritiek is volledig onterecht", reageert Gordon vrijdag in RTL Boulevard. "Als je weet met welk budget het is gemaakt als je het vergelijkt met Groot-Brittannië is het onvoorstelbaar."

Zie Ze Vliegen ging van start met een miljoen kijkers, maar op verschillende sociale media werd de serie met de grond gelijkgemaakt. De Nederlandse versie is volgens velen lang niet zo grappig zijn als de Britse. "Net Zie Ze Vliegen gezien. Jammer. Had écht gehoopt dat het leuk zou zijn", twitterde cabaretier Richard Groenendijk na de eerste uitzending.

Gordon belooft dat de tweede aflevering 'vele malen beter' is dan de eerste. "Ik heb een hilarische zoenscène met Tijl Beckand", verklapt de zanger, die in Zie Ze Vliegen een homoseksuele steward speelt.