Sterretje klaar met Oh Oh Cherso

Sterretje stopt met de realityserie Oh Oh Cherso. "Ik ben heel blij met de kansen die deze serie mij heeft geboden. Maar nu ben ik er stilletjes aan wel klaar mee", vertelt hij aan De Telegraaf.

De realityster wil dat Nederland nu de echte Sterretje leert kennen. "Ik kan het bijna niet geloven dat men mij alleen maar ziet als iemand uit een of andere achterstandsbuurt, die zich bezighoudt met duistere zaakjes. Dat gebrek aan respect en interesse in wie ik echt ben, begint mij danig te ergeren."

Tony Wyczynksi, zoals de Hagenaar eigenlijk heet, wil zichzelf graag van een andere kant laten zien. "Ik wil geen rol meer spelen en dronken over het scherm rollebollend het zwembad induiken, maar mezelf zijn. En doen wat ik graag doe, namelijk het draaien van muziek."

Sterretje was vorig jaar voor het eerst met collega's als Kabouter, Jokertje en Barbie te zien in Oh Oh Cherso. Hij verscheen daarna in opvolger Oh Oh Tirol. De derde Oh Oh-reeks, waarvoor de Haagse jongeren terug naar Chersonissos gingen, wordt dit najaar uitgezonden. RTL heeft nog niet besloten of er een vierde seizoen van de serie komt.