Ex 'Frasier' biedt excuses aan voor penisgrap

Camille Grammer heeft haar excuses aangeboden na een grap over haar ex. Camille beweerde dat Frasier-acteur Kelsey Grammer teleurstelde tussen de lakens. "Grote handen, grote voeten, grote teleurstelling", grapte Camille over Kelsey.

Camille, een van de Real Housewives of Beverly Hills, komt terug op die grap. "Sommige opmerkingen die ik maakte hebben mijn ex in verlegenheid gebracht. Daarvoor wil ik mijn welgemeende excuses aanbieden", laat Camille weten aan entertainmentwebsite TMZ. "Hoewel de media het verhaal uit verband hebben gerukt, neem ik de verantwoordelijkheid van mijn uitspraken op me."

Kelsey en Camille gingen vorig jaar zomer uit elkaar na een huwelijk van dertien jaar. Nog voordat de scheiding in februari werd goedgekeurd, verloofde Kelsey zich met zijn nieuwe, 26 jaar jongere vriendin. De twee zijn inmiddels getrouwd, wat Kelseys vierde huwelijk is. Hoewel de scheiding van Kelsey en Camille is goedgekeurd, ruziën de twee nog steeds over de afwikkeling.

"Ik heb Kelsey aangeboden de spullen eerlijk te verdelen en de voogdij te delen", zegt Camille, die twee kinderen heeft met de acteur. "Maar dat werd afgewezen. Nu wil hij alleen nog communiceren via onze advocaten en ik maak me zorgen over de boodschap die we daarmee afgeven aan onze kinderen."