Milf botergeile shopaholic door medicijnen Parkinson

Ken uit het Engelse Hexham is een gelukkig man. Niet alleen heeft zijn vrouw Vicki dankzij nieuwe medicijnen geen last meer van Parkinson, ze heeft ook een enorm hoog libido gekregen. Helaas heeft elk voordeel ook zijn nadeel: de 40-jarige moeder van twee kinderen is nu ook verslaafd aan winkelen en Twitter.

Vier jaar geleden sloeg het nieuws in als een bom. Vicki Dillon leed aan de ziekte van Parkinson. De jonge moeder kreeg destijds medicijnen voorgeschreven om de nare effecten van de ziekten op een afstand te houden. De medicijnen hebben echter bizarre bijwerkingen. Zo is ze sindsdien zo geil als boter, en heeft al duizenden ponden uitgegeven aan kleding, feesten en luxe vakanties.

"De medicijnen vergroten het genotscentrum van het brein", verklaart de Engelse. "Ik genoot altijd al wel van winkelen, maar sinds ik die medicijnen slik, wil ik elk weekend uit en constant nieuwe kleren kopen. Zo heb ik al eens een sportwagen gekocht en een peperdure slaapkamerinrichting aangeschaft."

Vicki's bijwerkingen van de medicijnen staan niet op zichzelf. Zo beweren vele Amerikaanse Parkinson-patiënten dat ze door de medicijnen verslaafd zijn geraakt aan gokken en seks. "Ik ken iemand die duizenden ponden heeft uitgegeven aan online bingo en een andere patiënt die veelvuldig is vreemdgegaan", besluit ze.