'Lekker ding met dikke tieten' doet bridge

Menig inwoner van het altijd zo vredige Best kreeg deze week het schaamrood op de kaken. De plaatselijke sufferd van het Brabantse plaatsje heeft namelijk een nogal schunnige uitslag van de plaatselijke bridgeclub geplaatst. De zesde plek van de competitie wordt namelijk ingenomen door 'dat lekkere ding met die dikke tieten en Herman die haar wel eens op zijn harde lul wil spietsen'.

Emmy van der Meij, voorzitter van de Bridge Club Best, heeft inmiddels de hand in eigen boezem gestoken. "Hij had het voor zichzelf snel ingetikt, maar was van plan het aan te passen", zo verklaart zij het foutje van de schrijver. De bridgeclub laat weten afstand te doen van het gewraakte stuk. "Door uitsluiting van de bridgeclub, onttrekt de uitgever van Groeiend Best zich aan zijn verantwoordelijkheid voor de inhoud van zijn huis-aan-huis-blad. De bridgeclub is, als gevolg van de mallotigheid van een lid, onevenredig door de 'publicatieban' getroffen."

Het kwaad is echter al geschied. De bridgeclub mag voorlopig geen uitslagen meer publiceren in 'Goeiend Best'. "De club maakte misbruik van het vertrouwen dat ze van onze redactie krijgt", zo laat de uitgever weten.