Vrouw genaaid met vork: geen verkrachting

Een Zweedse vrouw is eerder dit jaar vaginaal gepenetreerd met een vork. Een hoge rechtbank heeft vandaag bepaald dat de dader niet schuldig is aan verkrachting. Het slachtoffer was namelijk niet dronken genoeg.

De beste man heeft de vrouw enige tijd geleden snoeihard genomen met behulp van de steel van een vork. De 35-jarige man werd eerder dit jaar door een regionale rechtbank in het Zweedse Växjö schuldig bevonden aan verkrachting en aanranding. Tijdens het hoger beroep werd de man vandaag echter vrijgesproken.

Hoewel het Hof van Beroep niet twijfelt aan het feit dat de man het stuk bestek in het sappige stuk vlees heeft gestoken, heeft dit wel de vraag of de vrouw destijds hulpeloos was opnieuw gesteld. De vrouw, die onder invloed was van pillen en alcohol, werd door de rechter hulpeloos geacht. Het Hof van Beroep in Göta is echter van mening dat de vrouw zich zeer bewust was van hetgeen haar overkwam.

Het slachtoffer maakte dan ook gelijk duidelijk dat seks met een vork toch wat te kinky was. De vrouw was dus niet dronken genoeg om te spreken van verkrachting, zo oordeelde het Hof. De beste man is nu vrijgesproken van verkrachting, en moet twee jaar zitten voor aanranding.