Rapper koopt vliegtuig voor 55 miljoen

Rapper Soulja Boy heeft zichzelf deze week voor zijn 21e verjaardag een duur cadeau gegeven. Hij trakteerde zichzelf op een privéjet van zo'n 55 miljoen dollar, weet de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Het toestel, een Gulfstream G5, kost normaal gesproken zo'n 35 miljoen. Soulja Boy heeft de standaardversie echter nog flink laten pimpen. Hij heeft daar maar liefst nog eens twintig miljoen dollar voor neergeteld.

Voor het extraatje krijgt hij onder meer een luxe badkamer, twaalf Italiaanse leren stoelen, meerdere tv-schermen en maar liefst vier verschillende bars in het toestel. Ook wil Soulja Boy het toestel nog laten schilderen, de rapper wil zijn persoonlijke logo op het vliegtuig geschilderd zien.

Natuurlijk is een verjaardag niet compleet zonder feestje. Vrijdag vieren onder meer Bow Wow en Sean Kingston het feest in een nachtclub in Miami. Kosten voor het partijtje zijn een kleine drie ton.

De rapper scoorde nog nooit een hit in Nederland. De video van het nummer Crank That was lange tijd een van de best bekeken filmpjes op Youtube.