Junglemeisje Britt wil geen FOK!kers

Britt Dekker geniet van alle aandacht die ze sinds Echte Meisjes in de Jungle krijgt van mannen. De 19-jarige blondine krijg veel liefdesverklaringen, maar sommige zijn erg vreemd. "Gedichten van gamers en berichten van oudere mannen. Die zijn vies, dus dat verwijder ik meteen", vertelt Dekker woensdag aan Radio 538.

Een gamer of gothic is volgens Dekker niets voor haar. "Dat zijn van die kluizenaars, van die jongens die de hele dag in een donker kamertje zitten. Ik ga toch liever naar buiten." Tussen de vele liefdesverklaringen zitten volgens Britt maar bar weinig goede kandidaten. "Voordat ik naar de jungle ging, had ik helemaal geen vijftig liefdesbrieven in mijn Hyves-box, nu wel. Maar er zijn maar een aantal leuke jongens."

Dekker voelt zich vereerd met de aandacht, maar of ze tijd heeft voor een date is nog maar de vraag. Vorige maand vertelde de realityster dat ze helemaal geen tijd heeft voor de liefde. "Ik ben wel single, maar het is nu veel te druk."

De blondine twijfelt bovendien of alle liefdesbrieven wel met de juiste intenties zijn geschreven. "Je weet nooit of mannen het voor jou doen of omdat ze het doen omdat je beroemd bent."