'Scores IHVH-herhalingen onbegrijpelijk'

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller begrijpt er helemaal niets van dat de herhalingen van Linda de Mols Ik Hou Van Holland (IHVH) de afgelopen zomerweken op zaterdag zo goed scoren.

"Eigenlijk is het ongelooflijk, 1,2 miljoen kijkers! Welk complot zit hierachter? Is het 't slechte weer? Weet men niet dat het een herhaling is? Zijn we te lui om op zaterdagavond naar een andere zender dan RTL 4 te zappen?", beklaagt hij zich maandag in De Telegraaf.

The Graham Norton Show is volgens Peereboom Voller het perfecte alternatief: "Nu Comedy Central elke vrijdag- en zaterdagavond de talkshow van deze Ierse grappenmaker uitzendt, is het bij ons thuis vaste prik geworden. Je zou bijna denken dat de hilarische gesprekken met gasten van wereldformaat zijn uitgeschreven, zo razendsnel vliegen de geestigheden over tafel."

"Graham Norton is hét ultieme zaterdagavondentertainment waarvan Nederlandse televisiemakers alleen maar kunnen dromen. Bij ons is het armoe troef; het best bekeken zaterdagavondprogramma is een herhaling van Ik Hou Van Holland", besluit de tv-recensent.


'Scores Ik Hou Van Holland-herhalingen onbegrijpelijk'