Vrouw moet dochter oraal bevredigen

Bij onze zuiderburen diende vandaag de rechtszaak tegen ene Antonio J.. De man heeft zijn vriendin gedwongen om de hoer te spelen. Daarnaast werd zij door hem gedwongen haar eigen dochter oraal te bevredigen.

Antonio leerde zijn vriendin 2 jaar geleden kennen via een Belgische chatbox. Al snel trok hij bij haar en dier dochter in in hun appartement in Willenbroek. "Op een dag dwong de man zijn vriendin en haar dochter om whisky te drinken. Daarop moesten de twee vrouwen zich uitkleden en moest de vriendin van J. haar eigen dochter oraal bevredigen", zo luidt de aanklacht. "Toen de vriendin van Antonio na die handeling naar het toilet moest, kroop hij op de dochter van zijn vriendin. Alsof dat nog niet voldoende was, werd het meisje later op de nacht gedwongen om te kijken hoe de man seks had met haar moeder."

Daar bleef het niet bij voor moeder en dochter. Manlief dwong zijn vriendin namelijk haar lichaam te verkopen. "Hij plaatste op een chatprogramma een advertentie en nog dezelfde nacht moest de vrouw seks hebben met twee wildvreemde mannen. Ze betaalden elk 150 euro voor een avontuurtje met de vrouw. Na afloop kreeg de vriendin 50 euro per klant en stak Antonio de rest in zijn zak."

Gelukkig vatten moeder en dochter op een dag de moed om hun boeltje te pakken en bij de zoon van de vrouw aan te kloppen. Deze liet hen binnen en belde Antonio op dat hij moest oprotten. Toen deze 's avonds nog niet was vertrokken, stak zoonlief de man overhoop.

Antonio, die al eens eerder is veroordeeld wegens huiselijk geweld, kwam vandaag niet opdagen in de rechtbank. Het OM heeft een straf van 3 jaar geëist. Op 9 september zal de rechter uitspraak doen.