Borsten redden vrouw van verdrinkingsdood

Jana Filipsky mag Onze Lieve Heer op haar blote knietjes danken voor haar imposante voorgevel. Dankzij haar enorme tieten bleef de 30-jarige Oostenrijke urenlang op zee drijven zonder te verdrinken.

De vrouw viert momenteel vakantie in het Kroatische Stinjan. De vrouw had in de nacht van zaterdag op zondag de hele tijd gefeest en besloot slechts gekleed in een minuscuul bikinibroekje in zee te springen. Haar lichaam was wel aan verkoeling toe, zo vond ze.

"Eenmaal in het water realiseerde ik me hoe moe ik was", zo verklaarde Filipsky de politie. "Ik kon mijn ledematen nauwelijks nog bewegen om te zwemmen, laat staan uit het water klimmen." In plaats hiervan dreef de topless vrouw tot de volgende dag steeds verder uit de kust, tot ze uiteindelijk werd opgemerkt door de waterpolitie.

De politie heeft de vrouw uit het water gevist. Zij zijn van mening dat de boezem van de Oostenrijkse ervoor heeft gezorgd dat ze met haar hoofd rechtop bleef drijven. De vrouw is in het ziekenhuis behandeld voor uitputting en onderkoeling en teruggebracht naar haar hotel.