Rebecca Black komt met nieuwe single en album

Rebecca Black komt deze maand met een opvolger van haar veelbesproken internethit Friday. My Moment is vanaf volgende week maandag te zien op het Youtubekanaal van de 14-jarige internetsensatie. Een dag later is het nummer te koop op iTunes en andere muzieksites, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

Het nummer is geschreven door Brandon 'Blue' Hamilton en Quinton Tolbert. Hamilton schreef onder meer voor tienerster Justin Bieber. De productie is in handen van Charlton Pettus, die eerder samenwerkte met Hilary Duff.

In de videoclip krijgt Black een prijs van haar middelbare school en vertelt ze over haar plotselinge succes. De zangeres is ook bezig met de afronding van een album. Het schijfje met vijf nummers komt uit in eigen beheer en is vanaf augustus verkrijgbaar.

Black scoorde dit jaar een hit met het nummer Friday. Veel muziekcritici zagen het nummer als het slechtste lied aller tijden, maar de video is een van de best bekeken filmpjes op Youtube. Daarnaast was ze te zien in de clip van Last Friday Night van Katy Perry.


Rebecca Black komt met nieuwe single en album (Foto: Novum)