La Brard: Shownieuws-redactie incompetent

Patty Brard heeft uitgehaald naar de redactie van Shownieuws, waar ze tot voor kort werkzaam was. De oud-zangeres vond de redactie van het SBS 6-programma beneden alle niveau.

"Ik vind dat als je van een mens vraagt om achter die desk te gaan staan, dat daar dan een competente redactie achter mag staan en daar schortte het af en toe aan", zegt Brard in een interview met Spits.

De 56-jarige diva vond het moeilijk om zich aan te passen aan het niveau van haar redactie: "Ik ben nogal precies, en kan bijvoorbeeld al niet tegen een draaiboek met spelfouten, dus daar ging het wel eens fout ja." Brard zegt wel erg tevreden te zijn over de co-presentatoren van Shownieuws en Hart van Nederland: "Ik mis ze nog iedere dag."

Over het ontslag bij SBS vertelt La Brard het volgende: "Ik ben niet blij met de manier waarop het gegaan is. Ik had liever gezien dat ze drie maanden geleden al zeiden van 'we gaan je contract niet verlengen', in plaats van dat ze zeiden dat ze het wel gingen verlengen, dat had een hoop stress en ellende gescheeld."

De presentatrice heeft inmiddels naar eigen zeggen 'ongelooflijk veel' nieuwe aanbiedingen gehad. "Een comedyserie, een dramaserie, een paar presentatieklussen, een reallifesoap, noem maar op", aldus Brard.


La Brard: Shownieuws-redactie incompetent (Foto: Novum)