'Van der Sloot heeft een zoon'

Moordverdachte Joran van der Sloot heeft een zoon van tweeënhalve maand oud. Dat zei de advocaat van de vader van de vermoorde Stephany Flores in het Peruaanse actualiteitenprogramma 90 Segundos. Eerder melden Peruaanse media al dat Van der Sloot een meisje zwanger zou hebben gemaakt.

Van de 22-jarige Peruaanse vriendin van Van der Sloot zijn inmiddels ook beelden opgedoken. Volgens de advocaat beviel ze op 31 maart van een zoon: Matías. De moeder van Van der Sloot zou haar kleinzoon mee willen nemen naar Nederland.

Van der Sloot zou de moeder van zijn kind hebben leren kennen enkele dagen nadat hij in juni vorig jaar in de beruchte gevangenis Castro Castro belandde.

Van der Sloot wordt verdacht van de moord op Flores en wacht nu op het begin van zijn proces. Hij kan levenslang krijgen als roofmoord wordt bewezen.

Deze week noemde de Peruaanse dienst voor justitiële inrichtingen het nog onwaarschijnlijk dat Van der Sloot een vrouw kon hebben bezwangerd. Hij zou het afgelopen jaar slechts een keer bezoek hebben gehad. Dat was vermoedelijk de moeder van Natalee Holloway. Van der Sloot wordt nog steeds gezien als hoofdverdachte voor de verdwijning van de Amerikaanse tiener.


'Van der Sloot heeft een zoon' (Foto: Novum)