Suïcidale luisteraar belt Radio 538

Dj's Kim en Martijn van Radio 538 zijn normaliter bekend van humoristische radio, maar kregen vannacht wel een heel raar telefoontje binnen. Een luisteraar kwam jankend aan de telefoon en beweerde zelfmoord te gaan plegen.

De luisteraar had problemen met haar geliefde, die vreemd was gegaan. En ze had blijkbaar een kind met het syndroom van Down. Vanwege al die tragedie had ze maar het idee om uit het leven te stappen. Kim & Martijn waren zelf door het verhaal emotioneel en deden hun best om haar over te halen het niet te doen. Maar de luisteraar was vastberaden om er een eind aan te maken en excuseerde telkens voor het in beslagnemen van de zendtijd.

Toen er werd gevraagd om het adres van de luisteraar om hulp te sturen, dreigde de luisteraar weer op te hangen. Dit wisten ze nog tegen te houden. Ze bekende eerder al een poging te hebben gedaan om zelfmoord te plegen, die poging was dus mislukt.

De luisteraar Yvonne heeft vervolgens weer de telefoon op de haak gegooid. Uiteindelijk lukte het Martijn & Kim om Yvonne weer aan de lijn te krijgen en haar aan de lijn te houden totdat de politie bij de vrouw arriveerde.