Van der Vaart: "Ik blijf gewoon bij Spurs"

Rafael van der Vaart verwacht volgend seizoen nog gewoon bij Tottenham Hotspur te voetballen. "Ik speel hier pas een jaar en wil graag blijven. Het is absoluut niet mijn intentie om te vertrekken", vertelt de middenvelder aan Novum Nieuws. Wel houdt hij een slag om de arm. "In het voetbal weet je natuurlijk nooit iets zeker."

Van der Vaart tekende vorige zomer een contract voor vier jaar bij de Spurs. In zijn eerste seizoen in de Premier League maakte hij direct indruk. "Het was voor mij persoonlijk een heel succesvol jaar met veel goals en veel assists", blijkt hij terug. "Het is alleen jammer dat we net kwalificatie voor de Champions League zijn misgelopen."

Met wat gerichte aankopen verwacht Van der Vaart dat Tottenham volgend seizoen nog een extra stapje kan maken. "Maar dan moeten ze wel wat kanonnen halen. Het zou leuk zijn als er wat Nederlanders bijkomen. Het is altijd fijn als je mensen goed kent." Van der Vaart zelf werd dit seizoen door de Engelse trainers uitgeroepen tot beste aankoop van het seizoen.