Arts CDC: Bescherm u tegen zombies

Nu het einde der tijden nabij lijkt te zijn, moet men zich opmaken voor een zombie-invasie. Een arts van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft op zijn site adviezen gegeven hoe men zich moet beschermen tegen deze ondoden.

Ali Khan, assistent chirurg van het CDC, adviseert lezers op zijn blog water, voedsel en eerste hulpgoederen in te slaan en te plannen 'waarheen je wilt gaan en wie je wilt bellen als zombies bij je op de stoep staan'. "Hoewel je er bent geweest als een zombie je bijt, kunt u gebruikmaken van deze goederen om kleine verwondingen en snijwonden die je zou kunnen krijgen tijdens een tornado of orkaan te behandelen."

Het genootschap hoopt dat de lezer zich verder in de materie verdiept en voorbereidingen treft tegen rampen. "Bekijk welke rampen er bij u in de omgeving mogelijk zijn. Naast een zombieapocalyps, kan dit tevens overstromingen, tornado's, of aardbevingen inhouden. Als u het niet zeker weet, neem dan contact op met uw plaatselijke Rode Kruis afdeling voor meer informatie."