Rel om dronken Missen met seksspeeltje

In Tsjechië is ophef ontstaan rond de finalistes van Miss Tsjechië 2011. De dames hebben in een dronken bui met een seksspeeltje gestoeid. De organisatie is hier uiteraard niet blij mee. De mooie dames hangt nu allen diskwalificatie boven het hoofd.

De Missen moeten natuurlijk het visitekaartje voor het Oost-Europese land zijn, en dienen netjes en puur te zijn. De Missen hadden echter een feestje geïmproviseerd om de achttiende verjaardag van deelneemster Aneta Grabcova te vieren.

Het feestje, dat werd georganiseerd in een restaurant, ging er behoorlijk kinky aan toe. De dames speelden er met een seksspeeltje en poseerden met SM-handboeien, tot grote verbazing van de overige restaurantbezoekers.

"We vierden mijn achttiende verjaardag", verklaart Grabcova. "Ik weet niet wat ik er meer over moet zeggen." De organisatie van de Missverkiezing heeft de dames echter gewaarschuwd voor de actie. "Dit zou van invloed kunnen zijn op de toekomst van de dames tijdens het evenement", laat Petra Wagnerova weten.

Update 21.00 uur
Inmiddels is er meer bekend over de losbandige Missen. Het bewuste seksspeeltje blijkt namelijk een voorbinddildo te zijn. Ook zijn er foto's van het kinky feestje opgedoken. Deze zijn, zij het in klein formaat, hier te bekijken. Een grotere foto is hier te zien.


Een filmpje met de mooie Missen. Het zou jammer zijn als ze zouden worden gediskwalificeerd...