Naakte vrouw geeft masturbatiedemonstratie op universiteit

Wie graag eens in het buitenland wil studeren en van spraakmakende colleges houdt, zou zich misschien kunnen inschrijven op Northwestern University. De grootste universiteit van de VS heeft zo'n 120 studenten op bijzondere verrast. Een naakte vrouw gaf er een heuse demonstratie masturberen met behulp van een seksspeeltje.

Het bijzondere college vond afgelopen maandag plaats tijdens het vak menselijke seksualiteit. Een naakte vrouw, die geen studente is, liet zichzelf voor alle studenten meerdere malen tot een hoogtepunt brengen met een zogeheten 'fuck saw'. Alle studenten hebben gefascineerd zitten toekijken hoe de dame telkens werd gepenetreerd door deze gemotoriseerde fallus.

Ken Melvoin-Berg was de gelukkige die het sekspeeltje een uur lang mocht toepassen op de naakte vrouw. Deze man, die seksgids is in de stad Chicago, heeft de educatieve waarde van deze bijzondere les benadrukt. Na afloop was er overigens nog tijd voor een vragenronde. Volgens hem heeft een demonstratie meer nut dan er alleen erover te praten.