Verjaardagstaart Paris Hilton gestolen door 'party crashers'

Paris Hilton vierde afgelopen woensdag haar dertigste verjaardag tijdens een groot feest in Hollywood. Naast een groot aantal van haar vrienden waren er ook twee 'party crashers' op haar feestje met een Moulin Rouge-thema.

Een amerikaan, die zichzelf 'Paz' noemt, besloot om samen met een vriend met goede connecties zonder uitnodiging naar het feestje van Paris te gaan. Ze konden langs de strenge beveiliging komen door het vervalsen van twee toegangsbandjes. Het lukte ze de beveiliging te misleiden door eenvoudig de 'P van Paris' op een rood papieren bandje te zetten, bandjes die bij talloze feesten gebruikt worden.

Eenmaal op het feest deden ze zich ten goede aan de drank, die in overvloed te verkrijgen was, en genoten ze van het entertainment dat je alleen op dit soort feestjes ziet. Zo werden de drankjes geserveerd door gebody-painte 'elfjes' en werd er gebreakdancet door een man in een 'Iron Man' kostuum uit de gelijknamige film.

Toen de heren al goed in de olie zaten was het voor Paris tijd om de kaarsjes op haar taart uit te blazen. Terwijl Paris gewillig voorover bukte om te blazen, vergaapte 'Paz' zich aan de tweede taart. Deze 2000 dollar kostende, rode taart met glazuur en Paris haar naam erop zou volgens een ober weggegooid worden na het feest.

'Paz' besloot dat hij dit niet kon laten gebeuren en bedacht een plan om te taart te stelen. Terwijl zijn vriend de auto zou gaan halen sloop 'Paz' langs de beveiliging naar de taart die inmiddels al verplaatst was. Hij deed zich voor als iemand van het personeel door de beveiliger te vragen of de taart in die kamer was. "Ik deed alsof ik wist wat ik aan het doen was en toen de beveiliger mijn vraag bevestigde rende ik als een speer naar de taart."

Ondanks een verbaasde ober kon hij eenvoudig met de taart naar buiten lopen. Op zijn weg naar de vluchtauto passeerde hij het hoofd van de beveiliging. Na een zelfverzekerd 'knikje' kon hij ook deze laatste horde passeren. Na niet meer dan 40 seconden vanaf het begin van de taartroof zat hij met zijn vriend en de taart van ruim 30 kilo in de auto. Meer foto's van de taart, Paris en het feestje staan hier.


Omnomnom, the cake is not a lie (Foto: Paz)