Will Smith neemt Justin Bieber onder vleugels

Will Smith helpt Justin Bieber met zijn eerste stappen in de filmwereld. Het 16-jarige Canadese tieneridool is al succesvol in de muziek, maar acteren is nieuw voor hem. Smith heeft zich opgeworpen als vaderfiguur.

"De familie Smith is geweldig en steunt me in alles wat ik doe", complimenteert Bieber de familie in een interview voor het Amerikaanse radioprogramma The Billy Bush Show, wat woensdagavond wordt uitgezonden. Will Smith heeft zelf behoorlijk wat films op zijn naam staan, de 42-jarige Fresh Prince speelde onder meer in Bad Boys, Men in Black en Independence Day. Justin Bieber, wiens eerste film Never Say Never 31 maart verschijnt, maakt dankbaar gebruik van Smiths ervaring. De acteur en de popsensatie denken na over een gezamenlijk project.

Justin Bieber: Never Say Never, de biografische film over het leven van de 16-jarige Canadees, ging dinsdag al in Los Angeles in première. Honderden uitzinnige fans hoopten een glimp op te vangen van hun idool. Helemaal nieuw is het acteervak niet voor Justin, hij scoorde een gastrol in CSI: Crime Scene Investigation en mag terugkeren als Jason McCann. Bieber wil graag meer acteerervaring opdoen. "Ik wil een entertainer zijn op alle gebieden. De ultieme entertainer, of dit nou op het gebied is van zingen, acteren, dansen of optreden."


Will Smith (Foto: Novum)