Meisje geeft leraar blowjob in bus tijdens schoolreis

Een zestienjarig meisje uit Frankrijk heeft vrijdag iets opmerkelijks gedaan om de tijd te doden tijdens een lange busrit. Het meisje heeft een 22-jarige leraar, die als begeleider mee was naar een schoolreisje in Parijs, een pijpbeurt gegeven.

De leerlingen van een middelbare school in Moissan moesten bijna 18 uur in de bus zitten om een theatervoorstelling in Parijs bij te wonen. De bewuste leraar had twee flessen champagne bij zich die hij achterin de bus wilde delen met vijf leerlingen. Zij moesten er echter wel iets voor terugdoen, waaronder het spelletje 'Doen, Durf of de Waarheid'.

Het zestienjarige meisje koos 'Doen', en de leraar Engels gaf haar de opdracht hem te pijpen. Hoewel de meegereisde leraren niets doorhadden van wat er gaande was, zagen andere leerlingen het tafereeltje wel. Sommige leerlingen besloten te SMS'en, terwijl een van hen geschokt zijn ouders belde.

De ouders seinden direct de politie in, die de leraar bij aankomst van de bus in de boeien sloeg. De leraar, die anderhalf jaar in dienst was, moet op 11 maart voorkomen. De school heeft een hulplijn ingesteld voor geschokte leerlingen.