Isa Hoes: ik kon Antonie niet helpen

Isa Hoes heeft er alles aan gedaan om Antonie Kamerling te helpen met zijn depressies, maar uiteindelijk beroofde de acteur zich toch van het leven. Isa realiseert zich nu dat ze Antonie niet kon helpen. Dat vertelde ze bij De Wereld Draait Door.

Isa Hoes vertelde dat pas een paar weken voor de zelfmoord de diagnose manisch depressief werd gesteld. Toch sprak Kamerling al jaren in interviews over depressies. Deze gingen soms heel diep, dat het leven uitzichtloos was. Vorig jaar resulteerde dat in zelfmoord. Hoes vertelde dat ze niet boos is. Soms denkt ze wel, we zouden samen oud worden en dat heb je me ontnomen. Maar aan de andere kant, ze wilde ook niet dat hij zo ongelukkig was. "Isa: Ik wou dat ik dat stukje depressie uit zijn hersens kon snijden, maar dat kan natuurlijk niet. Ik had hem zo graag willen helpen, maar dat kon niet."

Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed, zo vertelde Isa Hoes. Ze woont weer in Amsterdam met haar twee kinderen en staat midden in het leven. Verder heeft ze veel steun aan mensen die haar een hart onder de riem steken en is ze bezig om een dvd-box samen te stellen met films en interviews met Antonie Kamerling.