Beau: Albert Verlinde immoreel

Beau van Erven Dorens vindt Albert Verlinde immoreel. Verlinde bracht recentelijk het nieuws dat Beau de tv-show Weekend Miljonairs nieuw leven in gaat blazen op SBS 6, terwijl hij dat zelf ontkende.

"Een redactrice van Boulevard zei tegen me: 'Jij gaat Weekend Miljonairs doen!' Ik: 'Nee.' Zij: 'Jawel!' Ik: 'Nee.' Later die avond Verlinde in RTL Boulevard: 'Beau doet Weekend Miljonairs.' Tja. Ontkennen is zinloos tegen mensen zonder moreel kompas", zegt een boze Beau.

De SBS-presentator zegt dat er geen sprake is van de terugkeer van Weekend Miljonairs: "Voor de zekerheid: leuk programma, maar ik ga het niet presenteren."

Verlinde blijft echter bij zijn verhaal, zo vertelde de roddelnicht dinsdag tegen Q-music: "Een jaar geleden was Beau ook boos omdat ik riep dat hij Shownieuws ging presenteren. Dat heeft hij vervolgens braaf gedaan afgelopen zomer. Er is echt stevig sprake van dat Weekend Miljonairs terugkomt. Sterker nog, ik weet er zo veel van, dat ik mijn hand ervoor in het vuur steek. Er zal wel een perscampagne misgelopen zijn."


Beau van Erven Dorens: Albert Verlinde immoreel (Foto: FOK!)