Vrouw belt 911 om naaktfoto op Facebook

Een Amerikaanse vrouw belandde onlangs naakt op Facebook. Omdat ze deze foto uiteraard ervan af wilde hebben, vroeg ze de profielensite deze te verwijderen. Aangezien dit volgens haar niet snel genoeg ging, besloot ze het alarmnummer te melden om de verwijdering te bespoedigen.

Angelica Nicholson uit Portage, Indiana, maakte ooit een naaktfoto van zichzelf voor de spiegel. Een vriend gaf ze toestemming de foto naar zijn gsm door te sturen. Geen probleem, maar de foto dook later op op Facebook dankzij de vriendin van de kennis die de foto mocht doorsturen.

De twee vrouwen vlogen elkaar hierop digitaal in de haren. Omdat Facebook in de ogen van Nicholson geen haast maakte de foto te verwijderen, belde ze 911. Ze vertelde dat ze tijdens het maken van de foto 17 jaar was en dus minderjarig.

Helaas pindakaas, de politie ontdekte dat de gefotografeerde vrouw 18 jaar was. Zij pakten Nicholson op wegens het doen van valse aangifte. Ze zit momenteel nog vast, wachtend op het moment tot iemand 500 dollar borgsom betaalt.