[Video] Naakte vrouw slaat agent K.O. met broek

Op internet zijn beelden opgedoken van een bijzonder taai vrouwtje. De Chinese krijgt het aan de stok met de politie. Ze trekt echter haar spijkerbroek uit en begint hier een agent mee om de oren te slaan tot hij bewusteloos op de grond blijft liggen.

De 55-jarige vrouw, Chu, reed vorig jaar augustus met haar gemotoriseerde fietstaxi door Langxi. Met drie passagiers reed ze door het rode verkeersslicht maar zag hierbij een man over het hoofd. Omdat de vrouw hem niet kon betalen, riep de man de politie erbij.

De politie en beveiligers waren snel ter plaatse en sommeerden beide partijen mee te komen naar het politiebureau. Chu was echter bang haar vervoermiddel kwijt te raken en besloot haar spijkerbroek uit te trekken. Met het kledingstuk deelde het vrouwtje flinke meppen uit. Toen de broek een agent op zijn achterhoofd raakte, ging hij gestrekt en bleef roerloos liggen.

"Op dat moment was ik vanonder mijn middel naakt", vertelt Chu. "Ik werd door veel mensen aangestaard. De agent was een man en durfde me niet aan te kijken. Ik wilde de agent slechts bedreigen, opdat hij zijn taak niet kon vervullen."

De fietstaxichauffeuse  zit nu pas echt in de problemen. Direct na haar daad werd Chu gearresteerd. Ze zit nog immer vast in de cel. Deze week is ze veroordeeld tot acht maanden cel.


Het bewuste filmpje (nsfw)