Fehér wil terug naar Hongarije

Csaba Fehér hoopt aan het einde van dit seizoen terug te keren naar Hongarije. De 35-jarige Fehér is bezig aan zijn vierde seizoen bij NAC Breda, waar hij te horen kreeg dat zijn contract niet verlengd wordt. "Ik had me al voorgenomen om na dit seizoen terug naar Hongarije te gaan", zegt de middenvelder op de website van NAC. "Ik wil daar graag mijn carrière afsluiten."

"Ik heb een fantastische tijd in Nederland gehad", kijkt Fehér terug op zijn carrière. De Hongaar speelde tussen 2000 en 2004 ook al vier seizoenen bij NAC en keerde na omzwervingen langs PSV, Ujpest FC en Willem II in 2007 terug in Breda. "De twee periodes bij NAC waren super, maar het is nu tijd om naar huis te gaan. Ik denk dat ik in Hongarije nog op een goed niveau een jaar kan spelen, misschien wel langer."

"Ik ben topfit, dat kan iedereen zien. Ook dit seizoen speel ik bij NAC weer zo goed als alle wedstrijden." De 41-voudig Hongaars international maakt zich dan ook geen zorgen om zijn toekomst. "Er is nog niets concreet, maar dat gaat vast goed komen, daar maak ik me geen zorgen over", zegt Fehér.