Hugh Jackman loopt oogwond op in Oprah-show

Hugh Jackman heeft zich in zijn enthousiasme bezeerd toen hij op spectaculaire wijze zijn entree wilde maken in een show van Oprah Winfrey. De 42-jarige acteur sjeesde hangend aan een kabelbaan naar beneden, maar vergat op tijd te remmen en verwondde zijn oog.

Jackman werd na het ongeval naar een dokter gebracht, schrijft de Australische krant Sydney Morning Herald. "Ik heb m'n oog bezeerd", zei de acteur. "Maar de schade valt mee." Terwijl een specialist zijn oog bekeek, vermaakte Oprah het publiek.

"Ik kwam zwaaiend naar beneden", verklaarde Jackman, die een pleister op de wond kreeg, later. Het ongeval gebeurde bij het Sydney Opera House. "Ik zag in het publiek mijn vader, de kinderen en toen jou", sprak hij tegen Winfrey. "Daarna wilde ik remmen en toen: boem."

Oprah Winfrey, die volgend jaar na 25 jaar stopt met haar populaire praatprogramma, is momenteel in Australië om een paar shows op te nemen. Ze heeft driehonderd mensen uit haar Amerikaanse publiek meegenomen. De uitzendingen komen in januari op de buis in de Verenigde Staten.


Hugh Jackman (Foto: Novum)