'Geheime dochter Van der Gijp'

Melissa Sneekes (27), oud-Miss Nederland, is mogelijk de dochter van voetballegende René van der Gijp. Dit beweert althans het intellectuele weekblad Party. Donderdagavond in het tv-programma Voetbal International (VI) kon de 49-jarige voetbalanalist wel lachen om het nieuws: "In de wandelgangen wordt ook over Johan Derksen gesproken."

Presentator Wilfred Genee vroeg aan Van der Gijp of hij een relatie heeft gehad met de betreffende moeder. "Ja, maar dat duurde maar een paar dagen", aldus Van der Gijp. "Ik was zo jong. Toen duurden de gesprekken met mij heel kort hoor." Wie de vader van Melissa Sneekes echt is moet uit de toekomst blijken. De moeder van Miss Nederland 2007 wil echter niet zeggen met wie ze allemaal het bed heeft gedeeld.

Update 22.48 uur
Genee vroeg Van der Gijp vrijdagavond in VI of hij nog meer aanmeldingen van verloren dochters heeft gehad. "Het was vandaag heel rustig. Ik heb ook mijn mail niet geopend moet ik eerlijk zeggen. Ik kan er voor het weekend niet nog één bij hebben", antwoordde de voetbalanalist. Ook zei Van der Gijp dat nog niemand een DNA-test bij hem heeft afgenomen.

Inmiddels is de T-shirtwinkel Halvegaren ingesprongen op het dochterincident. Via de webshop van de winkel kunnen verschillende 'Is René mijn pa?'-shirts besteld worden.


René van der Gijp donderdagavond in VI over zijn vermeende dochter