Snoop Dogg schrijft nummer voor prins William

Snoop Dogg is speciaal voor prins William de studio ingedoken. De rapper componeerde het nummer Wet voor de verloofde Britse kroonprins. Snoop wil het nummer ten gehore brengen op het vrijgezellenfeest van de prins.

Britse media schreven eerder dat Williams broertje Harry Snoop Dogg wil strikken voor het vrijgezellenfeest van de pas verloofde prins. Daarop reageerde de rapper dat hij dat ook wel zag zitten.

Het pr-team achter de rapper laat aan de Huffington Post weten dat het nummer 'het perfecte lijflied voor prins William of welke player dan ook om een club op zijn kop te zetten' is. Het is nog maar de vraag of de teksten van Snoop zoals 'vertel me schatje, ben je nat?' door de Britse royals gewaardeerd worden. Het is niet bekend of er al officiële communicatie tussen het koningshuis en de rapper heeft plaatsgevonden.

Prins William maakte zijn verloving met Kate Middleton twee weken geleden bekend. De twee leerden elkaar kennen in hun studententijd. Het koppel trouwt 29 april in de Westminster Abbey in Londen.


Snoop Dogg (Foto: Novum)