Zangeres (24) sterft tijdens gezichtscorrectie

China is in rouw. Wang Bei is namelijk overleden. Het 24-jarige popfenomeen heeft het loodje gelegd terwijl ze haar gezicht liet verbouwen.

Ofschoon de populaire zangeres al op 15 november overleed, is het nieuws nu pas naar buiten gebracht. De jonge vrouw liet bijna twee weken geleden in de stad Wuhan een cosmetische operatie uitvoeren aan haar kaakbeenderen. Helaas raakte de arts een bloedvat maar slaagde er niet in het bloeden te stoppen. Wang is letterlijk doodgebloed.

Naar verluidt lag de moeder van het zangeresje tegelijkertijd in dezelfde kliniek. Ook zij zou plastische chirurgie hebben ondergaan. Pas de volgende dag werd zij over de dood van haar dochter geïnformeerd.

Wang Bei werd vier jaar geleden ontdekt tijdens de Chinese evenknie van Idols. Sindsdien raakte zij al snel megapopulair in het enorme land. Haar dood heeft de controverse rond plastische chirurgie weer doen aanwakkeren in China. Dergelijke operaties worden daar vaak uitgevoerd door beunhazen zonder de juiste papieren.