New Kids vinden predicaat 'kutfilm' niet erg

De New Kids vinden het niet erg als hun film wordt afgekraakt. In het predicaat 'kutfilm' zien de acteurs ook wel iets positiefs. Na een succesvolle televisieserie over een groepje hangjongeren uit Brabant, volgt er nu een film.

"Eindelijk komt hij uit. We zijn een jaar bezig nu, van schrijven tot afmaken. Wij zijn er wel klaar voor. Hij mag de wereld in", zegt acteur Steffen Haars tegen Novum Nieuws. "Wij zijn er echt compleet verantwoordelijk voor als het een kutfilm wordt, maar een kutfilm zou ook wel weer iets goeds kunnen zijn."

De film gaat ook in de Belgische bioscopen draaien, de televisieserie is al nagesynchroniseerd op de Duitse tv te volgen. "Apart dat iets wat zo Hollands, Brabants is, dus blijkbaar ook in het buitenland leuk gevonden wordt", vindt Haars.

De avonturen van de losgeslagen hangjongeren vinden plaats in het Brabantse dorp Maaskantje, waar de acteurs Steffen en zijn broer Tim zelf opgroeiden. "Volgens mij zijn ze wel trots", denkt Steffen. "Alleen de naamborden werden steeds gestolen. Nu wacht de gemeente nog even tot de hype over is." New Kids Turbo draait 9 december in de bioscoop.


New Kids vinden predicaat 'kutfilm' niet erg (Foto: Novum)