Mooie politica wil naakt naar conferentie

Moeten wij het doen met Rita Verdonk en Sharon Dijksma, in Tsjechië hebben ze Ivona Fiserova. De 25-jarige politica ligt bij haar partij ernstig onder vuur omdat ze onlangs tijdens een partijbijeenkomst kwam opdagen in een sexy minijurkje. Om extra olie op het vuur te gooien dreigt de struise blondine om bij de volgende conferentie geheel naakt te verschijnen.

"Het word tijd dat mensen in deze partij moderner worden en zich realiseren wat jongeren willen", reageert Fiserova op haar Facebook-pagina. De politica van de Tsjechische Sociaal Democratische Partij wil dan ook de volgende keer in evakostuum naar een partijbijeenkomst te gaan. Ook heeft ze aangeboden naakt in de Playboy te gaan staan. "Ik ben zelfs bereid om een paar fatsoenlijke naaktfoto's te laten schieten voor Playboy - waarom niet?"

"Het geld dat ik hiermee verdien gaat naar het goede doel, bijvoorbeeld een liefdadigheidsinstelling voor blinden. Mijn motto is:. Als ik kan helpen, dan is het mijn plicht", schreef ze op de parlementaire website van de partij.

Benieuwd naar de mooie politica? Een slideshow is hier te bekijken