Man met 88 kinderen trouwt 18-jarige

Daad Murad Abdul Rahman is een baas. De 64-man uit de Verenigde Arabische Emirates (VAE) stapt binenkort in het huwelijksbootje met een achttienjarig meisje. Rahman wil graag kinderen met de Indiase, want hij heeft er naar eigen zeggen nog niet genoeg. De man heeft inmiddels 88 nazaten, maar hij gaat door met fokken tot de honderd.

Rahman, die woont in Ajman en Manama, heeft aan de wieg gestaan van vijftig zonen en 38 dochters. Tariq, de oudste zoon, is inmiddels 39 jaar. Het jongste kind is slechts een paar maanden oud. "Ik stop met trouwen als ik honderd kinderen heb", vertelt hij. "Ik hoop dat dat lukt met dit huwelijk erbij."

Hoewel de Arabier inmiddels de nodige ervaring heeft opgebouwd, kijkt hij toch uit naar de aanstaande bruiloft. "Ik zit in spanning over de trouwerij. Ze is een mooi meisje. Ik heb haar foto gezien en met haar gepraat via de telefoon. Iedere bruiloft is een feest in onze familie. Alle kinderen krijgen geschenken en nieuwe kleren. Minstens vier schapen worden geslacht."

Rahman is geen onbekend persoon in de VAE. Hij weet geregeld het nieuws te halen met zijn enorme gezin. Dit bestaat uit 127 gezinsleden die in zeven huizen wonen, verspreid over verschillende Emiraten. Hoewel hij vijftien maal is getrouwd, heeft hij slechts drie echtgenotes. Met de rest is hij inmiddels gescheiden.