Manager hekelt wilde verhalen over Charlie Sheen

De manager van Charlie Sheen hekelt de wilde verhalen over de veelbesproken acteur. Een bron die zegt Sheen goed te kennen, voorspelde onlangs dat de acteur vanwege zijn losbandigheid deze week nog het loodje zou leggen.

"Compleet uit de lucht gegrepen leugens", noemt manager Mark Burg de verhalen die eerder door entertainmentsite Radar Online werden verspreid. "Ik ben naar Charlies huis gegaan omdat ik me zorgen maakte, nadat ik het had gelezen", schrijft Burg in een e-mail aan entertainmentzender E! "Charlie zat in zijn eentje een footballwedstrijd te kijken."

Volgens de manager keek de acteur hem aan alsof hij gek was, toen hij het huis binnenstormde. "Je had best gewoon kunnen kloppen", zei Sheen tegen Burg. De manager zegt dat de 45-jarige acteur dinsdag gewoon weer aan het werk gaat op de set van de sitcom Two and a Half Man. "Hij vroeg ook ongeduldig wanneer hij een kopie van het script zou krijgen."

Sheen werd vorige week in verwarde toestand opgenomen in het ziekenhuis. Hotelbeveiliging zou de acteur naakt en dronken in een kort en klein geslagen hotelkamer in New York hebben aangetroffen. Een 22-jarige pornoactrice zegt tegen haar wil te zijn vastgehouden in de hotelkamer. Sheens woordvoerder beweerde dat hij een allergische reactie had op medicijnen.

Entertainmentsite Radar Online schreef zondag onder meer dat Sheen na zijn terugkeer uit New York onophoudelijk heeft gefeest met prostituees en cocaïne. Zelfs de dames van lichte zeden zouden verbaasd zijn door het gedrag van de acteur. "Hij is compleet de weg kwijt", vertelde een bron. "Niemand kan tot hem doordringen."


(Foto: Novum)