'Beyoncé is zwanger van eerste kindje'

Beyoncé en Jay-Z zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat beweren twee bronnen aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Beyoncé en rapper Jay-Z trouwden in 2008. De zwangerschap zou niet gepland, maar wel gewenst zijn.

Beyoncé heeft altijd gezegd graag kinderen te willen, maar was eigenlijk nog niet toe aan een zwangerschap. "B was in shock. Ze houdt van kinderen, maar ze was nog niet klaar om moeder te worden", zegt de bron. "Ze wilde eerst haar album afmaken en weer een wereldtoer doen."

Een tweede bron zegt dat Beyoncé in de eerste fase van haar zwangerschap zit. "Ze beschouwt het als een cadeau van God en ze is ontzettend blij." In maart deden geruchten over een zwangerschap ook al de ronde omdat de zangeres een babybuikje zou hebben, maar die werden later ontkend.

Vrienden en familie van Beyoncé en Jay-Z lijken ook al op de hoogte van het blijde nieuws. "Ik wens hem het beste", zegt Jay-Z's producent Kevin Liles. "Ze heeft een mooi hart. Ze zal een geweldige moeder zijn", aldus Beyoncés zusje Solange.

Beyoncé in blijde verwachting (Foto: Novum)