VI in teken van Televizier Ring-Gala

Het RTL-programma Voetbal International (VI) zal vrijdagavond in het teken staan van de Televizier-Ring Gala (bekijk hier de nominaties), dat tegelijkertijd uitgezonden wordt op Nederland 1. René van der Gijp, de 49-jarige vaste analist bij de voetbaltalkshow, maakt namelijk kans op de Televizier Talent Award.

"René wordt tot en met zijn verschijning op de rode loper gevolgd door een cameraploeg van de voetbaltalkshow. Ook zal er regelmatig naar het gala worden overgeschakeld", aldus een RTL-woordvoerder woensdag.

Van der Gijp zei maandagavond dat hij speciaal zijn begrafenispak aan zal trekken voor het belangrijkste media-gala van het jaar. Omdat de oud-voetballer afwezig is in VI hebben presentator Wilfred Genee en Johan Derksen dit keer twee gasten uitgenodigd voor de vrijdaguitzending, namelijk Fons de Poel en Raoul Heertje.

Ook werd woensdag bekend dat André van Duin vrijdag de Gouden Televizier-Ring uit zal reiken. De belangrijkste prijs van het gala zal dit jaar naar De TV Kantine, Ik Hou Van Holland of Wie is de Mol gaan.

De Televizier-Ring Gala 2010 wordt vrijdag op Nederland 1 om 20.30 uur uitgezonden, en om dezelfde tijd Voetbal International op RTL 7.

Update 15:38
Van der Gijp is woensdagavond ook in De Wereld Draait Door (DWDD) te gast om 19.30 uur op Nederland 3.

Update 20:27
Carlo Boszhard bleek in DWDD een imitatie van Van der Gijp te doen. Hij maakte reclame voor zijn programma De TV Kantine, waarop tot en met vrijdag gestemd kan worden voor de Gouden Televizier-Ring.


René van der Gijp kan vrijdag de Televizier Talent Award winnen