Penisringwerpen een groot succes

Een ex-serveerster van een restaurant in het Amerikaanse Oregon klaagt haar oud-werkgever aan. Jessica Webber zegt te zijn gedwongen mee te werken aan een kinky variant op het oud-Hollandsche ringwerpen. Zo moest zij ringen gooien om een erecte penis, aldus de aanklacht.

De vrouw besloot ontslag te nemen bij het restaurant waar ze drie jaar had gewerkt nadat een besloten feestje eind april een bizarre wending nam. Tijdens het feestje, waar alleen vrouwen welkom waren, kleedde de 46-jarige eigenaar van de toko zich uit. Terwijl hij piemelnaakt voor het publiek stond, gaf hij een paar ferme rukken aan zijn jongeheer en moedigde het personeel en de gasten aan ringen om zijn lid te werpen.

Naast het ringwerpen werd er ook een pikant quizje georganiseerd waarin als prijs seksspeeltjes werden weggegeven. Al vrij snel na de avond nam Webber ontslag.

De vrouw van eigenaar Ward Frederick zou de serveerster ook hebben lastiggevallen met haar erotische fantasieën. Genoeg redenen voor Webber om haar ex-werkgevers aan te klagen. Ze eist maar liefst negen ton in dollars wegens geleden schade.