Weer ongeluk op set Transformers 3

Op de set van Transformers 3 in Washington D.C. heeft zondag wederom een ongeluk plaatsgevonden. Een politieauto reed in op een van de Transformer-auto's, waarop een politieagent lichtgewond naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Vanwege een bommelding was er zondag meer politieactiviteit dan normaal. De gewonde agent is lid van de explosievenopruimingsdienst van de politie in Washington. Hij reed met loeiende sirenes over de set, een afgezet stuk weg in een woonwijk, waar een opname plaatsvond met enkele auto's. De auto ramde uiteindelijk de voorkant van een gele Chevrolet Camaro, de auto die in de Transformers-films in de autobot Bumblebee transformeert.

Het is het tweede ongeluk op de set sinds de opnames drie maanden geleden begonnen. In september raakte een figurante ernstig gewond toen een stalen kabel brak en door haar auto en schedel sneed. Naar verluidt is er een onderzoek gestart naar de veiligheid op de set. Totdat dat is afgerond, zijn de opnames stilgelegd.

Een officiële premièredatum voor Transformers 3 is nog niet bekend.


Weer ongeluk op set Transformers 3 (Foto: Novum)