'Projecten Paul de Leeuw ten onder'

Het einde nadert voor zowel Paul de Leeuws MaDiWoDoVrijdagshow als zijn eigen productiebedrijf EVA Media. Dit heeft showbizz-intellectueel Evert Santegoeds woensdag gezegd op Radio 538. "Het lijkt erop dat Paul de Leeuw eind deze maand uit zijn lijden verlost wordt", zo vertelt Santegoeds.

De roddelnicht zou zich baseren op uitspraken van 'ingewijden'. "Ik heb het van vele mensen die erbij betrokken zijn. Er zijn twintig mensen die eraan werken. Bij Nederland 3 houdt men er rekening mee dat eind oktober het doek gaat vallen voor de MaDiWoDoVrijdagshow. Zo lang wordt nog gekeken of het programma een succes gaat worden. Het ziet er niet naar uit. Op 29 oktober zou hij voor het laatst te zien zijn."

Het einde van de dagelijkse VARA-show zou volgens Santegoeds ook grote gevolgen hebben voor het productiebedrijf van De Leeuw: "Stoppen betekent ook vrijwel zeker het definitieve einde van EVA Media, waar zo'n twintig mensen werken aan de MaDiWoDoVrijdagshow."

De Leeuw zei vorige week in De Wereld Draait Door zelf ook al dat zijn show nog maar een paar weken de tijd heeft als de kijkcijfers niet snel omhooggaan.

Update 15:30
Nederland 3-netmanager Roek Lips heeft de geruchten afgedaan als flauwekul. "Het is complete onzin. We zijn juist allemaal bezig het programma verder te ontwikkelen." Hij vergelijkt de start van de show met die van De Wereld Draait Door: "Dat heeft ook een jaar geduurd voordat het een succes was."


'Einde nadert voor Paul de Leeuws show en productiebedrijf'