Vliegende schotel verhuist compleet gebouw

Je hoeft niet gek staan te kijken als je ze binnen afzienbare tijd ziet vliegen. Een Australisch bedrijf is hard op weg de eerste nuttige vliegende schotel te produceren. De schotel van de firma Skylifter moet in staat zijn volledige gebouwen te verplaatsen.

De vliegende schotel is een ware krachtpatser en bedoeld om zwaar materieel naar afgelegen gebieden te vervoeren. De ronde schijf moet het mogelijk maken een lading van maar liefst 150 ton tweeduizend kilometer verderop te brengen. Met een snelheid van 83 kilometer per uur hoef je niet eens lang op je pakketje te wachten.

De vliegende schotel is voorzien van propellors en waait met de wind mee. Uiteraard is het wel mogelijk om bij te sturen. Landen geschiedt middels een parachute.

De fabrikant heeft inmiddels ervaring opgebouwd met Betty. Betty is een schoteltje van slechts drie meter breed en een laadvermogen van een halve kilo. Een achttien meter breed prototype genaamd Vikki is er ook, maar deze kan helaas niet zelfstandig opstijgen. De bedoeling van Skylifter is over drie jaar een prototype van 150 meter de lucht in te brengen. Deze schotel, genaamd Lucy, kan zelfs een piloot meenemen.


Straks regent het ufo-meldingen bij Niburu