Ruud de Wild wéér naar Radio 538

Stilstand is achteruitgang denken ze bij Radio538 en daarom is vanochtend een gloednieuwe dj gepresenteerd bij de jongerenzender.   Ruud de Wild die drie jaar geleden met veel stampij bij de zender vertrok komt terug. Hij zal van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen zijn bij zijn nieuwe werkgever. Niek van der Brugge en Jelte van der Groot, die tot dan toe te horen waren op die uren staan De Wild bij als sidekick.

Ruud de Wild drie jaar geleden. "Radio 538 paste niet meer bij mij of ik niet meer bij het station. Ik was het radio maken zat, was creatief dood. Steeds weer de Red Hot Chili Peppers en Robbie Williams... Ik zat helemaal vast. Alle dagen leken op elkaar en daar werd ik gek van. Je bent moe van de dag en dan moet je nog gaan vlammen. Dat laatste uur tussen 18:00 en 19:00 uur ging maar niet voorbij. Een radio-programma moet tot de laatste seconde spannend zijn, maar dit ging als een nachtkaars uit"

De Wild meldde zich na een conflict met 538 langdurig ziek en mocht toen uiteindelijk naar Q-music. Zijn contract heeft De Wild niet verlengd. Hij heeft er weer zin in bij 538. Dit is de derde keer dat De Wild met frisse moed aan een 538 avontuur begint. De Wild gaat weer een middagprogramma presenteren,

Michiel Veenstra twitterde er in het kader van 3fm 90s request nog het volgende over:
"Doet 538 ook aan 90's Request? Ze hebben net hun nieuwe aanwinsten Ruud de Wild en Jeroen Nieuwenhuize gepresenteerd"