Katy Perry shockeert Sesamstraat opnieuw

Hoor je normaal weinig over hem, vandaag weet Elmo maar liefst tweemaal het nieuws te halen! Is het niet een gevecht dat hij wint, dan houdt de geluksvogel wel de borsten van Katy Perry bij elkaar.

De Amerikaanse popzangeres was gisteren te gast bij televisieprogramma Saturday Night Live. De zangeres stak in het programma op geheel eigen wijze de draak met de controverse die afgelopen week rond haar en Sesamstraat is ontstaan. Gekleed in een zeer diep uitgesneden topje met de afbeelding van Elmo erop zong zij een tweetal liedjes in verschillende toonhoogten.

In de komische sketch doet Katy zich voor als zestienjarig bibliotheekhulpje tijdens een dagelijkse talkshow voor vrouwen. Terwijl ze flink met haar enorme voorgevel schudt, vraagt een van de gastvrouwen haar: "Wat is er in godsnaam met je topje gebeurd? Het lijkt erop dat de aflevering van vandaag wordt verzorgd door het getal 38 en de letters dubbel D!"

Hierop kijkt Katie naar beneden, naar haar enorme boezem en zegt: "Ik gok dat ik afgelopen zomer enorm ben gegroeid." Hierna begint ze wild op haar kauwgom te kauwen, gekke bekken te trekken en met een tienerstemmetje te praten. "De bibliotheek vertelde me wat losser zittende kleding te dragen Het is zo gênant..."

Hierop wordt haar meegedeeld vooral door te gaan waar ze mee bezig is. "Je doet wat je moet doen in de bibliotheek. De kinderen komen voor de tieten, maar blijven voor de boeken. Het is een win-winsituatie."


Elmo krijgt hier een rood hoofd van...