Lindsay Lohan met 'heroïnespuit' gefotografeerd

Lindsay Lohan is voor de zoveelste keer in opspraak geraakt. Nog geen dag nadat de actrice werd vrijgelaten uit de gevangenis is er een foto opgedoken waarop Lindsay een drugsspuit in haar hand heeft. De foto zou in 2007 zijn gemaakt.

De foto werd zaterdag op internet geplaatst door de Amerikaanse entertainmentwebsite X17 Online, maar werd kort daarna weer verwijderd. Op de foto is te zien hoe Lindsay haar onderarm heeft afgebonden met een tourniquet en een injectienaald richting haar arm brengt, een gebruikelijke methode voor het toedienen van heroïne. De actrice kijkt recht de camera in.

Op een ander foto lijkt te zien hoe een andere persoon Lindsay iets toedient door een naald in de aderen in haar linkerpols te prikken. Dezelfde serie bevat een foto waarop is te zien hoe Lohan innig zoent met Paris Hilton. Volgens de Britse Daily Mail werden de foto's gemaakt op een feestje in Hollywood in 2007.

Lohan werd vrijdag tijdelijk gevangen genomen, omdat ze tijdens twee drugscontroles positief werd getest op cocaïne en Adderall, een medicijn tegen ADHD. De 24-jarige actrice bevindt zich nog in haar proeftijd wegens rijden onder invloed en riskeert nu opnieuw gevangenisstraf. Lohan moet 22 oktober voorkomen.

Lindsay in vrijetijdskleding (foto: Novum)